Regulile Casei 

Dragi Vamaioti,

În calitate de gazde, ne dorim să vă oferim o experienţă placuta din punct de vedere al curățeniei, siguranţei, confortului si in plus, sa raspundem in limita posibilitatilor la nevoile si cerintele extra ale dvs. 

Check-in: 16:00-20:00
Check-out: 09:00-12:00
Late Check-out: 12:00-15:00 (extra = 100 lei )

Respectam orele de liniste intre 23:00 PM si 10:00 AM precum si somnul magic de pranz 13:0015:00 PM

Nu se accepta animale de companie ( desi, le iubim 🙂 ) .

NU se gateste in locatie, nu avem gratar !
Folosirea Boxelor portabile nu este permisa.
Curatenia in camere se face exclusiv la cererea dumneavoastra.
Nu se folosesc prosoapele pentru: sters parul vopsit / demachiat / curatat incaltamintea / curatat geamantanele / curatat pardoseala, plaja, etc.
Cand reveniti de la plaja, lasati nisipul in locul special amenajat. Atentie la crema de plaja, pateaza lenjeria si prosoapele 🙁
A se folosi pentru uz corporal exclusiv. Deteriorarea obiectelor din dotarea “SPOT” atrag dupa sine plata contravalorii acestora.

Datele de sosire si de plecare se pot modifica doar cu acordul nostru, in limita disponibilitatii. 
Suma platita se returneaza doar in cazul anularii cu minim 30 de zile inainte de data sosirii . In cazul in care turistul decide din orice motiv sa plece mai devreme, suma achitata nu se va returna.
Inregistrarea se face pe baza unui act de identitate pentru fiecare persoana cazata.
Este interzisa introducerea in locatie a armamentului, armelor albe sau substantelor interzise prin lege. Conform legislatiei romane, consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope sunt interzise si se pedepsesc conform legii in vigoare.
Vizitatorii trebuiesc anuntati la receptie anticipat si au acces doar in spatiile comune, este interzis accesul acestora in camera. Nu primim mai multi turisti decat efectivul camerelor.

 

Alocarea camerelor se realizează în funcție de disponibilitatea din ziua cazării. Din acest motiv, nu se poate garanta o cameră pe un anumit etaj, cu o anumită poziționare sau camere alăturate. Solicitările de acest gen sunt considerate preferințe ale turiștilor pe care încercam să le onoram în limita disponibilităților.

Turistii care detin obiecte de valoare gen: bijuterii, aparatura electronica, etc, pentru siguranta acestora vor fi lasate in custodie la administratorii locatiei.  (SAU mai bine le lasati acasa…In  Vama nu este incurajat acest tip de ‘expunere’ ).

Reclamațiile privind prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor aduse de client in locatia noastra trebuie aduse la cunostinta noastra in cel mult o ora de la data constatarii evenimentului.

Parentingul modern nu înseamnă nesupravegherea coopiilor. Aveti grija de copii dvs., sa respecte intimitatea altor oaspeți într-un mod cat mai decent.

Costul pentru pierderea cheilor / cardului de acces este de 100 lei. 

Pentru orice detalii sau nevoi suplimentare, va rugam sa ne contactati. Ne sfatuim, gasim solutii %.

Va multumim si asteptam cu drag !